Újabb vizsgálatok

Anna tegnap először látogatta meg a SOTE fejlődésneurológiai rendelőjét. A koraszülött utógondozás keretein belül, Anna hat éves koráig figyelemmel követik fejlődését. Tegnap mozgással és idegrendszerrel kapcsolatos dolgokat vizsgáltak meg. Szerencsére semmilyen lemaradást nem vettek eddig észre. Kúszik, mászik, lépked. Minden olyan dolgot tud, amit egy ekkora gyerkőcnek feltétlen szükséges. Csontjai kicsit puhák, azt a következő vérvételnél meg kell nézetni (a vérben valami kalcium nemtudom micsoda szintet). Mindent összevetve, Anna köszöni szépen jól van. Tegnap már 2910 gramm volt.

 

A jóllakott napközis

A jóllakott napközis

Legközelebb fejlődési vizsgálatra januárban kell mennünk. Addig sem fogunk unatkozni, mert ha minden igaz jövő héten még megyünk oltásra, aztán vérvétel, szemészet, szépen sorjában…

Tags: , , , , ,

5 hozzászólás to “Újabb vizsgálatok”

  1. Imianyuja szerint:

    Azt hogy nézik meg,hogy a csontjai puhák? Vagyis hogyan jöttek rá?

  2. Gaál Péter szerint:

    Megnyomkodták hátul a fejét és „jól” megmozgatták a lábát.

  3. Imianyuja szerint:

    Ó, kis drága! Biztos nem tetszett neki:(

  4. Imianyuja szerint:

    Rég írtatok, remélem minden rendben!

  5. Pereszlényi Zoliék szerint:

    Sziasztok! Remélem ez a hozzászólás eljut hozzátok, eddigieket nem tudom hova küldtem el. Ennyire értek a számítógéphez!
    Mindent elolvastunk Annáról. Nagyon szorítottunk nektek, hogy minden rendben legyen, ha bármilyen segítségre van szükségetek feltétlenül szóljatok!!!!!!! Akkor is, ha már lehet látogatni benneteket!

    Sok puszi Erika Zolika Zoli