1290g, nincs orrszonda

Anna újra tejet eszik. A SOTE koraszülött osztályán van még mindig, de ha jól viselkedik akkor már nem sokáig. Át fog kerülni valószínűleg a Péterfy kórházba, de az időpont még nem tisztázott. Az orrszondát is már el lehetett venni tőle, már csak híznia kell. Csaknem a saját aktuális testsúlyát kell magára szednie.
Anna alszik

Anna alszik

A képen még az orrszonda a helyén van, de azóta már nincs szüksége rá.

A szemészeti vizsgálaton kóros elváltozást nem találtak, de hetente vizsgálni fogják Anna szemét. Azt jelenleg nem lehet kizárni, hogy valami nagy gond legyen a szemével, de az orvosok is azt mondták, hogy azért lesz /van nála gyakrabban szemvizsgálat, hogy ha kell akkor azonnal be lehessen avatkozni.

Az elmúlt napok nyugalma után, most megint van min izgulni. A következő pár hétben Anna szeme az ami viszonylag nagy figyelmet igényel és persze az új kórház is érdekes lehet. Új hely, új orvosok, új látogatási rend. Ezt is meg kell szoknunk. Annának is és nekünk is. Azt nagyon jó hallani, hogy ha átkerül akkor már intenzív orvosi ellátásra nem szorul, de itt olyan jó volt… Mindenki kedves, egész jól látogatható az osztály és nem utolsó szempont, hogy már ismerik Annát.

Lehet, hogy a Péterfy kórház is jó lesz, de minden változás egy kicsit nehéz. Bár az is igaz, hogy nem szabad olyanok elől foglalni a helyet, akiknek nagyobb szükségük lenne rá.

Itt a legújabb kép (sajnos csak telefonos)

Nincs orrszonda, saját takaró

Nincs orrszonda, saját takaró

2 hozzászólás to “1290g, nincs orrszonda”

  1. CharlieBrown szerint:

    Kitartás Nektek Peti!
    Örülünk, hogy ha lassacskán is, de szemmel látható a javulás!!!

  2. adorjan szidonia szerint:

    őrülők hogy jobban van a kicsi sok erőt kivánok