Anna két éves

Eltelt két év… Anna éppen ma két éves. A „normális” emberek úgy gondolnak vissza a gyerkőcök születésére, hogy milyen nagy volt az öröm, meg a boldogság… Nálunk ezek mellé azért jutott bőven aggodalom is. Nem kívánom ezt senkinek, az viszont jó érzés az hogy az állandó kórházlátogatásokat ritkíthattuk az elmúlt időszakban. Az elmúlt két év igen mozgalmas volt. Nem szeretném ismételni magamat, akit érdekel nézze meg akár Anna, akár Bence naplóját, mára már igen terjedelmes.

Anna

Anna

Amióta utoljára írtam történt egy pár dolog. Nyaraltunk, jöttünk, mentünk mindenfelé. Amikor csak lehet igyekszünk a gyerekekkel menni valahova. Nyáron nem volt olyan hét amikor végig itthon lettünk volna. Voltak egynapos, egy-két napos és több mint egy hetes kirándulások is, de volt, hogy csak elmentünk gyalog a lovardába pacikat nézni.

Anna egészségi állapotát tekintve most éppen nincs a helyzet magaslatán, mert éppen meg van egy kicsit fázva. Szerencsére eddig úgy tűnik, hogy nem komoly. A tüdejére vigyázni kell, de remélhetőleg igyekszik erős gyógyszerek nélkül kijönni belőle. Anna remélhetőleg (miután meggyógyul) megy napközibe. Már ma is mentünk volna beszoktatásra, de ez a betegség kicsit bekavart.

Szemészetre kell mennünk nemsokára, mert letelt az egy év. Meg kell nézni, hogy Anna szeme rendben fejlődik-e. Szerencsére neki most más nem lesz (ha jól emlékszem).

Anna és Bence

Anna és Bence

Tags: , , ,

One Response to “Anna két éves”

  1. […] Anna ma két éves, Bencének tegnap volt a névnapja, így ma ünnepeltünk. Nem volt egyszerű ez a két év, de az ilyen képekért igyekszünk mindent megtenni Anna és Bence […]