Egy szakasz vége…

Anna Pénteken utlsó alkalommal látogatta meg a SOTE koraszülött intenzív osztályát. Szerencsésen, most már normálisan, OEP által finanszírozott keretek között megkapta utolsó Synagis oltását. Az oltást jól viselte. Amint valaki megcsodálta, rögtön mosolygott és gagyorászott. Igyekezett mindenkit levenni a lábáról. (Sikerült is.)

A koraszülött osztályra már nem kell többet mennünk Annával. Ő már nagyon nagy oda. Sokat voltunk ott és azóta hosszú utat tettünk meg. Anna már szép nagy baba. Már jóval 6kg felett van, nem is mérjük minden nap. Néha-néha már jön velünk ide-oda, de csak óvatosan. Sétálni igyekszünk sokat járni. Jó nagyokat alszik a babakocsiban.

Anna a papáéknál

Anna a papáéknál

Sokan reklamáltatok, hogy mostanában ritkán írok… hát igen… nem igazán van említésre méltó esemény (szerencsére). Meg vagyunk, jól vagyunk. Anna folyamatosan beszélget, mikor mivel. Vannak macijai, plüss dolgok, amik igazán jó beszélgetőpartnerek. Ha pedig nem fogadnak szót, vagy nem figyelnek eléggé, akkor még mindig neki lehet állni visítani egy kicsit, amit apa vagy anya hamar megun és utána elszórakoztat.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.