2009 01 havi archívum

Az eddigi leggyorsabb vizsgálat

2009 01 21

Anna ma kb. 15 perc alatt letudta a Péterfy kórházban a kötelező vizsgálatot. Vettek tőle vért és elküldték a laborba. Szerencsére semmi rosszat nem talált a doktornéni.

Anna közelít az 5 kg-hoz. Tegnap 4.8 kg. Már jó, hogy nem grammokban kell írni. A hasmenésen ügyesen túljutottunk.

Más érdekes tényleg nem történt.

Helyzetjelentés

2009 01 19

Anna közelít az 5kg-hoz. Gyarapodik rendesen, hol jobban, hol lassabban, de folyamatosan. A múlt héten sajnos nem tudtunk orvoshoz menni, mert az utcára sem tudtam kimenni az autóval. Minden tiszta jég volt. A Péterfy kórház meglátogatása így a hétre maradt. Nem tudom, hogy az ultrahangos masinát sikerült-e megjavítani.

Anna gyomra nincs éppen a helyzet magaslatán. Kicsit hasmenése van, de láz, vagy egyéb panasz nincsen. Doktornéni azt mondta, hogy van a környéken valami olyan vírus ami ilyesmit okozhat. A szerencse az az, hogy nem lázas, eszik, alszik rendesen. Más különösebb dolog nincsen. Remélem a Péterfyben sem találnak semmit.

Oltások után

2009 01 10

Anna az elmúlt hét végén 3 oltást is kapott. Egy kötelező (azt nem tudom mi), a Rotarix és a Synagis amit beadtak neki Pesten és otthon. Viszonylag jól viselte. Az előző körhöz hasonlóan, most is belázasodott. Annyi különbség viszont van, hogy most még másnap is lázzal, hőemelkedéssel küzd, de eddig nem vészes. Éppen ezért talán kicsit többet alszik, de jól van.

Jövő héten megyünk a Péterfy kórházba, a szokásos vizsgálatra. Lett volna ultrahang is, de elromlott a gép. Jó mi… Így majd lesz máskor.

Új év, újabb vizsgálatok, újabb oltások

2009 01 08

Gyorsan elmúltak az ünnepek, itt az új év. Ma voltunk a SOTE-n a Synagis oltásért és fejlődésneurológiai vizsgálaton. Szerencsére semmi probléma nem volt és az oltást is sikeresen megkapta az Anna.

Hamarosan jön a Rota vírus elleni oltóanyag következő adagja és kapja folyamatosan a kötelező oltásokat is.

A Péterfy kórházba is megyünk hamarosan, mert vár ránk ott belgyógyászati vizsgálat és ultrahang is. Megnézik, hogy mennyire vérszegény és azt is, hogy a korábbi ciszta felszívódott-e már.

Anna szerencsére hízik rendesen. 4300 g. Van aki szerint ez sok, de mivel anya tejet eszik inkább az a módi, hogy egyen annyit amennyi jól esik, persze csak addig, amíg ez nem zavarja a légzésben, mozgásban, stb…

Most itt tartunk.

Anna karácsonykor

Anna karácsonykor